Rólunk

ParticiPécs csapat

A ParticiPécs csapat pécsi középiskolásokból, egyetemistákból és fiatal szakemberekből áll. Van közöttünk tanuló, építész, várostervező, szociológus, mérnök és pedagógus, mindenki a saját ismereteivel és érdeklődésével erősíti a csapatot!

Játékfejlesztő csapat: 
Divéki Lili
Garamvölgyi Róbert
Gyergyák János
Herner Ákos
Ignácz Dávid
Katona Réka
Nagy Csilla
Németh Réka
Orcsik Dávid
Plutzer Anikó
Schillinger Laura
Tóth Eszter
ParticiPécs aktivisták: 
Gál Bence
Mózes Anett
Pajor Péter
Kovács Csaba
Tóthné Pfaff Éva
Grafikus: Sirály Dóri
Fotós: Hegyi Lily
Segítők:  A kultúrAktív csapat

kultúrAktív Egyesület

Egyesületünk célja az épített környezet közvetítését és megismertetését célzó innovatív módszerek kidolgozása, alkalmazása és átadása. Olyan projekteket kezdeményezünk és támogatunk, amelyek fokozzák a kultúra, a művészet és a minket körülvevő épített környezet iránti érzékenységet, a passzív szemlélődéssel szemben a kritikus, elemző befogadást és értelmezést segítik elő. Hazánkban az elsők között foglalkozunk az épített környezeti neveléssel, amely a környezeti nevelést kiegészítve és az elvárosiasodás jelenségére reflektálva vizsgálja és értelmezi a városi környezetet.

További információ: www.kulturaktiv.hu

Támogatók

A program az Európai Unió Fiatalok Lendületben Programja, valamint a PrimeTime Communication  az Európai Parlament és a Pécs Normandia Lions Klub támogatásával valósult meg.

A ParticiHét program Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, a 2014. évi “LÉPJ – Légy Pécs Jövője” pályázat keretében valósult meg.